tv meubel slaapkamer

TV MEUBEL VOOR SLAAPKAMER [advies & 5 tijdloze opties]

Ben jij opzoek naar een tv meubel voor op je slaapkamer? Dan is dit artikel iets voor jou! Ik geef in dit artikel namelijk aan waar je op moeten letten en geef zelfs al een aantal goede opties!

waar moet je op letten?

Voordat je gaat kijken voor een tv meubel is het goed om na te denken over een aantal zaken:

-Hoe groot is mijn kamer?
Afhankelijk van de grootte van je kamer kun je beslissen om voor een grotere of juist kleinere tv meubel te gaan.
-Waar wil je je tv meubel?
Dit kan bijvoorbeeld tegen het bed, tegen de muur of zelfs ‘zwevend’ aan de muur zijn.
-Kleur
Natuurlijk is het belangrijk om na te denken over de kleur van je tv meubel, dit is een keuze die heel persoonlijk is. Afhankelijk van hoe ‘standaard’ de kleur is zullen er meer of minder opties overblijven. (zwart & wit zijn bijna in elk model aanwezig maar een kleur als rood zal moeilijker te vinden zijn)
– Opbergruimte
Ben je opzoek naar een mooi design met veel opbergruimte of wil je juist zo min mogelijk opbergruimte om je slaapkamer niet te vol te maken?
-Prijs
Misschien wel het belangrijkste punt in dit lijstje, kies een tv meubel dat bij je budget past. Je hebt een zeer degelijke tv meubel voor tussen de 75 & 200 euro. De prijs kan natuurlijk zover oplopen als je wilt maar binnen dit budget zul je een hoop goede opties vinden.

TV meubels voor op de slaapkamer [ 5 tijdloze opties ]

Nu je weet waar je op moet letten voor het kopen van een tv meubel voor op je slaapkamer is het leuk om alvast wat voorbeelden te zien!

tv meubel voor op slaapkamer optie 1

Deze keuze is leuk voor zowel woonkamer als slaapkamer vanwege het moderne design en middelgroot formaat. Door het niet te opvallende ontwerp kan dit tv meubel in zo’n beetje elk soort huis staan. Dan een aantal praktische dingen:
-lengte van 120 cm
-hoogte van 38 cm
-diepte van 35,5 cm
-2 kleine opbergkastjes
-kleur kan in wit of in sonoma bruin met witte deuren

Als laatste is het natuurlijk belangrijk om naar de prijs te kijken. Op het moment van schrijven staat de prijs op 75 euro. Op het linkje hieronder kun je meer informatie vinden en eventueel bestellen.

meer informatie

optie 2

De tweede optie is een tv meubel van Meubella. Met een modern ontwerp is deze optie zowel fraai voor het oog als praktisch. Het bestaat uit twee kastjes die je eenvoudig tegen elkaar kunt zetten. Aan de ene kant heb je een klepdeurtje. De andere kant is zoals je op de afbeelding kunt zien een kastje met 2 losse schappen.
De praktische zaken bij dit meubel:
-lengte van 120 cm (er is ook een optie van 240 cm)
-hoogte van 37 cm
-diepte van 45 cm
-kleur in hoogglans wit, hoogglans zwart, wenge, wit&zwart en eik zoals de afbeelding

De prijs van dit tv meubel is afhankelijk van de kleur die je kiest. Op het moment van schrijven schommelt de prijs tussen de 70 en 80 euro. Ook nu kun je voor meer informatie of het kopen van dit meubel op de onderstaande link klikken.

-meer informatie

optie 3

Optie drie is zeer origineel. Met een industrieel retro design valt het meubel op maar door de donkere kleur past het ook prima in een modern huis. Het meubel is gemaakt van gelamineerd hout en is afgewerkt met stalen handgrepen en poten.
De praktische zaken:
-lengte van 120 cm
-hoogte van 45 cm
-diepte van 40 cm
-2 opbergladen en 3 losse schappen
-kleur in zwart

Let op met het in elkaar zetten van dit tv meubel, je moet hier even te tijd voor nemen en nauwkeurig de handleiding volgen. Vooral de rails van de lades zijn belangrijk, anders moet u weer van voor af aan beginnen.

De prijs van dit tv meubel voor op de slaapkamer is op het moment van schrijven 160 euro. Ook hier kunt u voor meer informatie of kopen op onderstaande link klikken.

-meer informatie

optie 4

Deze optie is een combinatie van een tv meubel en een wandplank. Hierdoor creëer je veel opbergruimte zonder dat je je kamer te vol maakt. Het tv meubel zelf is iets groter dan eerder genoemde opties, 155 cm. In de meeste slaapkamers zal dit geen probleem opleveren en juist een prettige sfeer geven. Dit meubel heeft een landelijke uitstraling en twee deuren en een lade als opbergruimte.
Praktische zaken:
-lengte van 155 cm
-hoogte van 50 cm
-diepte van 47 cm
-kleur (licht) grijs/eiken

De prijs van dit tv meubel voor de slaapkamer is op het moment van schrijven 170 euro. Als je opzoekt bent naar meer informatie, reviews of de actuele prijs klik dan op de onderstaande link.

-meer informatie

tv meubel voor slaapkamer optie 5

De laatste optie is een tv meubel waarbij zowel het glazen bovenblad als de poten en het deurframe zijn afgewerkt in zwart. Door combinatie hiervan met de eiken uitvoering ziet dit meubel er zeer fraai en luxe uit. Zoals op de afbeelding goed zichtbaar is het deurtje van glas en is er led-verlichting aanwezig in het kastje. Hierdoor kun je echt een leuke sfeer creëren in de kamer.
Praktische zaken:
-lengte van 150 cm
-hoogte van 47 cm
-diepte van 45 cm
-drie kastjes als opbergruimte waarvan de middelste van glas.

De prijs van dit tv meubel is op het moment van schrijven 250 euro. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

-meer informatie

Dat was het artikel alweer, hopelijk helpt dit je met het vinden van het ideale tv meubel voor je slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *