Kleine smart tv met wifi – welke moet je kopen?

Ben je opzoek naar een kleine smart tv met wifi? Dan moet je natuurlijk de beste televisie voor jou vinden. In dit artikel geef ik je tips en een aantal goede opties om uit te kiezen!

Waar let je op bij een kleine smart tv met wifi?

Allereerst moet de televisie natuurlijk een smart tv zijn en klein zijn. Voor klein wordt over het algemeen aangehouden 32 inch of kleiner. De overige opties zijn dan 20, 22, 24 en 28 inch.

Dan de wifi functie. Het is bij een smart tv nodig om verbinding te maken met een netwerk. Sommige televisies doen dit via een vaste kabel en hebben geen wifi functie, sommige tv’s hebben alleen wifi en sommige hebben alle twee de opties. Ik zal in dit artikel alleen tv’s aanraden die wifi, of wifi & kabel verbinding kunnen maken.

Dan de prijs, afhankelijk van wat je nog meer bij je kleine smart tv met wifi wilt zal de prijs natuurlijk oplopen. Het is dus goed om te weten wat je mag verwachten en waar je eventueel nog even over moet nadenken.

Tegenwoordig is 4k/ UHD beeldkwaliteit de standaard en maar bij een kleine tv’s is er vanwege het kleine scherm meestal Full HD beeld, dit kun je dit verwachten zonder dat het de prijs veel be├»nvloed.

Een degelijke kleine smart tv met wifi zal je, afhankelijk van je eisen, tussen de 200 en 450 euro.

De aanraders voor een kleine smart tv met wifi

De Philips 32PFS6402

prijs: 364 euro

kleine smart tv met wifi

Deze smart tv van Phillips is 32 inch en beschikt over een full HD LED scherm. Ook kun je deze kleine smart tv draadloos met wifi verbinden als bedraad met je netwerk.

De 32PFS6402 beschikt over het Android TV besturingssysteem, dit systeem werkt eenvoudig en is zeer overzichtelijk. Daarnaast beschikt de televisie over (tweezijdig) Ambilight. Dit betekent dat de wand achter deze televisie zijn kleuren aanpast aan de kleuren van je beeld. Hierdoor worden je ogen minder snel moe en in het donker kijk je hierdoor ook meer ontspannen naar de tv.

Wat iets minder goed is aan deze tv is het geluid, dit is zeker niet slecht maar wanneer je hier het optimale uit wilt halen is een Soundbar of home cinema set een goede toevoeging.

De beeldverversing van deze televisie is 50 Hz, waarmee het geschikt is voor tv kijken, series en films kijken en niet te intensief gamen. De 32PFS6402 beschikt over het energielabel A.

-bekijk bij bol.com

De Sony KDL-32WD750

prijs: 415 euro

beste kleine smart tv met wifi

Deze televisie van Sony is ideaal als kleine smart tv met wifi. Natuurlijk heeft ook deze tv de optie tot draadloos verbinden met je netwerk en is het een smart tv. Daarnaast is de schermkwaliteit full HD. Ook deze televisie is 32 inch en heeft een eenvoudig besturingssysteem.

Een groot pluspunt aan deze tv is het design, de voet, platte lijst en degelijke materialen zijn erg prettig om naar te kijken. Wat Sony ook slim heeft gedaan is het kabelbeheer, je kunt kabels eenvoudig in de voet ‘verbergen’. Dit ziet er een stuk netter en rustiger uit.

De televisie beschikt over het energielabel A en heeft een beeldverversing van 50 Hz.

-bekijk bij bol.com

Dat waren mijn tips en adviezen voor een kleine smart tv met wifi, hopelijk heb je er wat aan gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *