goedkoopste 65 inch tv

Goedkoopste 65 inch tv

Ben jij opzoek naar de goedkoopste 65 inch tv? In dit artikel geef ik 3 goede opties en leg ik uit waar je op moet letten!

 

Kijk hier gelijk naar de 3 aanraders:

Naam Bekijk bij Bol.com Prijs in euro’s
HiSense H65A6100 Bekijk 760
Salora 65UHL2500 bekijk 799
LG 65UK6100 bekijk 839

 

Eisen voor de goedkoopste 65 inch tv

Als je opzoek gaat naar de goedkoopste 65 inch tv zitten hier natuurlijk een aantal vereisten bij. Zo moet de tv 65 inch zijn (logisch) maar hij mag natuurlijk niet van slechte kwaliteit zijn, anders moet je naar een paar maanden alweer opzoek naar een nieuwe. Daarnaast moet de tv logischerwijs ook zo min mogelijk pijn doen in de portemonnee. Welke prijs je mag verwachten van een goedkope 65 inch tv is er een van ergens tussen de 760 en 850 euro. Dit is een flinke investering daarom geef ik nog een aantal tips.

  • let op wanneer je een tv koopt, vaak zijn tv’s de laatste maanden in het oude jaar en eerste maanden in het nieuwe jaar goedkoper!
  • aanbiedingen zijn altijd fijn, kijk of je een aanbieding kunt vinden of een kortingscode kan krijgen
  • als de prijs te hoog is kan een tweedehands tv nog een optie zijn

Mijn ervaring bij het zoeken naar de goedkoopste opties wees uit dat Bol.com de meest voordelige tv’s had. Ik link daarom ook naar Bol.com toe. Maar het kan natuurlijk zijn dat een andere winkel een aanbieding heeft, dit controleren kan natuurlijk nooit kwaad.

 

Welke opties krijg je bij een goedkope 65 inch tv

Een tv komt tegenwoordig met een hele waslijst aan opties, zelfs als je opzoek bent naar de goedkoopste. Alle 3 de televisies waar ik zo bij stil zal staan beschikken bijvoorbeeld over UHD/4K beeldkwaliteit, wat betekent dat je zeer scherp beeld hebt. Verder hebben 2 van de 3 opties de beschikking over smart tv. Hiermee kun je apps zoals Netflix en Facebook op je televisie gebruiken.

Ook hebben de meeste goedkope 65 inch tv’s HDR waardoor kleuren nog beter weergegeven worden. En een A of zelfs een A+ label als het gaat om energieverbruik.

Kortom je mag ook van een goedkope nieuwe 65 inch televisie aardig wat verwachten als het om opties gaat, van 4k tot een goed energielabel.

 

3 aanraders wanneer je opzoek bent naar de goedkoopste 65 inch tv

 

HiSense H65A6100

prijs: 760 euro

 

goedkope 65 inch televisie

 

HiSense is een niet zo bekend merk maar dat betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit van hun producten slecht is. Dat dit klopt bewijzen ze wel met de H65A6100, waar je behoorlijk veel tv krijgt voor relatief weinig geld. De HiSense H65A6100 is een smart tv met 4k beeldkwaliteit. Daarnaast beschikt hij ook over HDR waardoor je beeldscherm nog mooiere kleuren weergeeft en ook nog scherper beeld geeft. Deze televisie is ook zeer geschikt voor gamen of films waarin veel actie/beweging voorkomt. Dit door de beeldverversing van 120 Hz.

De tv zelf werkt goed en eenvoudig, de afstandsbediening is wat groot maar eenvoudig te bedienen. Ook het menu van de televisie is goed te bedienen.

Al met al denk ik dat je met deze tv een goede koop hebt, ondanks de relatief goedkope prijs. Daarom staat deze televisie als goedkoopste 65 inch tv in dit artikel.

 

-bekijk bij bol.com

 

Salora 65UHL2500

prijs: 799 euro

 

goedkoopste 65 inch televisie

 

Ook Salora is een wat onbekend merk, wat meehelpt in de prijs. De 65UHL2500 is een 4k televisie, zonder smart tv functie. Ook deze tv doet wat hij moet doen en geeft een zeer goed beeld. Wel is het aan te raden om de instellingen wat aan te passen. Wanneer je de standaard functies gebruikt kan de tv wat te hel zijn, via de instellingen kun je dit naar eigen inzicht een stuk beter maken.

De bediening is ook bij de Salora eenvoudig en wijst zichzelf, ook het geluid is verassend goed. Het grote minpunt is denk ik het feit dat op deze televisie geen smart functie zit, de ‘concurrenten’ in deze lijst hebben dit wel.

 

-bekijk bij bol.com

 

LG 65UK6100

prijs: 839 euro

 

goedkope tv van 65 inch

 

Als laatste de LG 65UK6100, de duurste keuze in de lijst maar wel van een betrouwbaar merk. LG is samen met Samsung, Phillips en Sony een van de topmerken als het om televisies gaat. De 65UK6100 is dan ook een zeer goede optie.

De televisie beschikt over UHD/4K beeldkwaliteit en dit is een smart tv. LG gebruikt in deze tv een speciale techniek die ervoor zorgt dat jij de beste kijkbeleving hebt. Dat klinkt allemaal heel speciaal maar waar het op neer komt is dat de 4K kwaliteit, LED backlight en ‘local dimming’ je ogen minder moe maken.

De klank van de tv is ook zeer goed, daarnaast werkt het smart systeem erg goed. Het menu is zeer overzichtelijk en prettig in gebruik.

Al met al is ook dit een goede keuze, al is het wel een wat duurdere keuze gezien de 2 andere televisies.

 

-bekijk bij bol.com

 

 

 

Hopelijk heb je iets gehad aan dit artikel en kun je nu de goedkoopste 65 inch tv vinden die bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *